reclame
reclame
makelaardij secretarieel

Secretarieel

 

U heeft een eigen bedrijf en één van de volgende problemen doet zich voor:
  • uw secretaresse meldt zich ziek en er ligt veel werk
  • uw administratie is een chaos
  • uw postvak loopt vol en de mail moet dringend beantwoord en geordend worden
  • uw vergaderingen dienen goed genotuleerd te worden
  • er moet een bijeenkomst georganiseerd worden en u heeft er geen tijd voor.
  • de telefoon wordt tijdelijk niet beantwoord.
Flexibiliteit.
Dan is het hoog tijd om Ingrid Schuijt Diensten & Advies in te schakelen. Ik bied uw bedrijf een oplossing als het gaat om secretariële ondersteuning. Of het nu gaat om het voeren van correspondentie, het notuleren van een vergadering, tekstverwerking of orde brengen in uw administratie, het beantwoorden van uw telefoon: Ingrid Schuijt Diensten & Advies verzorgt het goed, snel en professioneel. Met vakkennis en flexibiliteit bied ik u optimale dienstverlening.
 
Kostenbesparing.
Voor u heeft het samenwerken met Ingrid Schuijt Diensten & Advies een voordeel, aangezien u geen onnodige personeelskosten heeft. U schakelt mij alleen in als het nodig is. Ook de kosten van een werkplek plus apparatuur zijn niet van toepassing. En toch heeft u de beschikking over professionele secretariële ondersteuning voor uw bedrijf.
 
Uitvoering.
U kunt er van uit gaan dat uw opdracht met uiterste zorgvuldigheid wordt uitgevoerd. Ingrid Schuijt Diensten & Advies staat voor : accuratesse, discretie en geheimhouding, kwaliteit en betrouwbaarheid.
 
Tarieven.
Voor een overzicht van de tarieven verzoek ik u contact met mij op te nemen, per email of telefonisch : 06-23306902.